Βοήθεια2018-01-18T12:54:36+02:00
Μεταβολές Τιμών2019-03-27T12:30:18+02:00

Τιμές Προϊόντων – Μεταβολές

Καθημερινά γίνεται ενημέρωση των τιμών των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κοινού. Οι αλλαγές των τιμών δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί.

Η Casa Vogue ακολουθεί την ίδια πολιτική τιμολόγησης, τόσο στα Καταστήματα όσο και στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα αυτής. Η αναγραφή των στοιχείων, χαρακτηριστικών και τιμών των προϊόντων, που παρατίθεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής και πλήρης. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών ή παρανόμων παρεμβάσεων τρίτων (hackers), με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν προϊόντα με ασυνήθιστα χαμηλές ή υψηλές τιμές. Για το λόγο αυτό, εάν παρατηρήσετε προϊόν με τέτοια τιμή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προτού προβείτε στην παραγγελία του.

Η Casa Vogue δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη σε στοιχεία, χαρακτηριστικά και τιμές των προϊόντων, που προκύπτουν από απρόβλεπτα τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες, που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ακύρωση Παραγγελίας2019-03-27T12:27:47+02:00

Ακύρωση Παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2310-454520 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει σε διάστημα 24 ωρών από την λήψη της και μόνο εφόσον δεν έχει προηγουμένως αποσταλεί το προϊόν. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2310 454520 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

 • Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;
 • Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
 • Πότε θα παραλάβω κάποιο προϊόν της παραγγελίας μου που ακόμη δε μου έχει σταλεί;
 • Η παραγγελία μου δεν έφθασε ποτέ;
 • Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου.
 • Λείπουν συγκεκριμένα τεμάχια από ένα προϊόν.
 • Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online?

Παρακαλώ καλέστε μας στο 2310 454520  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail info@e-casavogue.com αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ειδικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας (σε ποιο στάδιο βρίσκεται) επισκεφτείτε το Λογαριασμό σας και πατήστε “Εξέλιξη Παραγγελίας”

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές μου;2018-01-18T17:48:04+02:00

Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-casavogue.com της εταιρίας Casa Vogue Theocharidis Ο.Ε χρησιμοποίει τα καλύτερα συστήματα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Τράπεζα Πειραιώς. Η συναλλαγή σας, πραγματοποιείται απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς (με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης/redirect) και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας δεν γνωστοποιούνται στην εταιρία ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο web server που φιλοξενεί την υπηρεσία eCommerce – Redirect λειτουργεί με 128 bit encryption SSL (Secure Socket Layer).Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ client (web browser του χρήστη) και server (winbank PayCenter) είναι κρυπτογραφημένες και δε μπορούν να υποκλαπούν. Προκειμένου ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώσει την αγορά του, οδηγείται στο secure site του winbank PayCenter, όπου και πληκτρολογεί το στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

Τρόποι Πληρωμής2018-01-18T17:28:56+02:00

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

1. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ   ΙΒΑΝ 
ΕΘΝΙΚΗ 239-440114-04  GR9701102390000023944011404
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5212-076581-750  GR6101722120005212076581750
EUROBANK 0026.0014.21.0200723722  GR8402600140000210200723722
ALPHA BANK   712002002014361  GR0801407120712002002014361


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310 454522 ή στείλτε μας email στο info@e-casavogue.com .
Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

2. Πληρωμή και παραλαβή από τις κεντρικές μας αποθήκες:  
Μπορείτε να επιλέξτε τον παραπάνω τρόπο παραλαβής πληρωμής και να πληρώσετε τα προϊόντα σας κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τις κεντρικές μας αποθήκες. Σε αυτ’η την περίπτωση καταχωρήστε την παραγγελία σας και επιλέξτε ως  τρόπο πληρωμής την “κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό”
Η παραγγελία σας θα σας περιμένει στις κεντρικές μας αποθήκες και θα είναι δεσμευμένη σε εσάς για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως και θα ενημερώνεστε μέσω e-mail.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικό σας μεταφορικό μέσο.
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας γίνεται έγκαιρα 2 μέρες πριν, ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή από τα κεντρικά μας γραφεία την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.
(Λειτουργούμε τις ημέρες και ώρες:  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 10:00-14:30 & 17:30-20:30  και Δευτέρα και Τετάρτη: 10:00-15:30 εκτός Σαββάτου)3. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας:
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της CASA VOGUE δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση οι 80,000+ επισκέπτες την ημέρα και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας από το 1999 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

Άτοκες δόσεις με πιστωτική:

  Για αγορές μέχρι (ευρώ)       Δόσεις
1: 500                                        1
2: 1.000€                                    2
3: Πάνω από 2.000€               3

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας γίνεται ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Στις περιπτώσεις που για την πληρωμή έχει επιλεγεί η χρήση πιστωτικής κάρτας, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής του ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του. Για την παράδοση των προϊόντων μπορεί να ζητηθεί φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου της πιστωτικής κάρτας.

Να γνωρίζετε ότι
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αγορά με Δόσεις:
Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας (έως 3 άτοκες δόσεις)

Να γνωρίζεται ότι για τους παρακάτω τρόπους πληρωμής ισχύουν τα :

Κατάθεση:

Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία σας θα προχωρήσουμε σε ακύρωση και θα σας ενημερώσουμε με email.

Πληρωμή κατά την παραλαβή από τις κεντρικές μας αποθήκες:

Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή από τις κεντρικές μας αποθήκες, η παραγγελία σας θα σας περιμένει και θα είναι δεσμευμένη σε εσάς για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

4. Πληρωμή μέσω PayPal:

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στο e-casavogue.com μπορώ να βρω όλα τα προϊόντα;2018-01-18T17:02:17+02:00

Στο website μας μπορείτε να βρείτε μια αντιπροσωπευτική γκάμα προϊόντων η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς. Στα φυσικά μας καταστήματα σας περιμένει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ;2018-01-18T17:09:42+02:00
Ναι. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.
Τρόποι και έξοδα αποστολής2021-05-10T09:37:39+02:00

Ό,τι είδος και αν αγοράσετε, θέλουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για παραγγελίες με συνολική αξία άνω των 300ευρώ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-casavogue.com της εταιρίας Casa Vogue Theocharidis Ο.Ε χρησιμοποιεί πέντε τρόπους αποστολής:

1.Παραλαβή από το κατάστημα. Στο πρώτο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στο Μέρος παράδοσης το “Παραλαβή από το κατάστημα”. Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στις αποθήκες μας και θα είναι δεσμευμένη σε εσάς για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως και θα ενημερώνεστε μέσω e-mail. Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μέχρι τις 11.00 πμ, θα βρίσκεται στο κατάστημά μας εντός μίας ή δύο εργάσιμων ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας με μηδενικά (0 €) έξοδα. Μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας για να περάσετε να την παραλάβετε. Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικό σας μεταφορικό μέσο.
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας γίνεται έγκαιρα 2 μέρες πριν, ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή από τα κεντρικά μας γραφεία την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.
(Λειτουργούμε τις ημέρες και ώρες:  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 10:00-14:30 & 17:30-20:30  και Δευτέρα και Τετάρτη: 10:00-15:30 εκτός Σαββάτου)

2.Courier: Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο (ελάχιστα μεταφορικά 3 ευρώ). Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για παραγγελίες με συνολική αξία άνω των 300ευρώ.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται Δευτέρα-Παρασκευή από ώρα 10.00 πμ έως ώρα 18.00. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, έχετε τη δυνατότητα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας να επιλέξετε ραντεβού με την εταιρία ταχυμεταφορών με επιπλέον επιβάρυνση. Τα διαστήματα των ραντεβού είναι 10:00πμ-1:00μμ, 1:00μμ-4:00μμ και 4:00μμ-6:00μμ.Οι παραγγελίες, που καταχωρούνται μέχρι την 12.00 ώρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, επεξεργάζονται από την Εταιρία την ίδια ημέρα και εν συνεχεία παραδίδονται αυθημερόν στις εταιρίες Ταχυμεταφορών/Μεταφορικές. Οι παραγγελίες, που καταχωρούνται την Παρασκευή μετά την 12:00 ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται και αποστέλλονται τη Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).
Έξοδα Αποστολής για Παραγγελίες
Μικρό Δέμα Μεσαίο Δέμα Μεγάλο Δέμα
 Εντός Θεσσαλονίκης  2,50 €  4,50 €  7,50 €
 Υπόλοιπη Ελλάδα 2,50 € 4,50 € 7,50 €
Αν το δέμα είναι μεγαλύτερο από 6 κιλά (πολύ μεγάλο δέμα), τότε το κόστος μεταφορικών του διαμορφώνεται ώς εξής:
– Νομός Θεσσαλονίκης και Αττικής στα 14,50ευρώ.
-Υπόλοιπη Ελλάδα στα 20,00ευρώ.
Εάν η συνολική αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των 300€ και το βάρος είναι μικρότερο από 6kg, τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν (ισχύει μόνο για νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης).
*Η Εταιρία υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάσει συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. Μικρό δέμα (έως 2 κιλά ή όγκο 4,92), Μεσαίο δέμα (2-4 κιλά ή όγκο 8,82), Μεγάλο δέμα (4-6 κιλά ή όγκο +8,82).
*Τα δέματα παραδίδονται επί πεζοδρομίου και όχι σε όροφο. Τα δέματα που αφορούν παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης παραδίδονται με μεταφορική εταιρία.

Εκτιμώμενος χρόνος Παράδοσης

  Εργάσιμες Ημέρες
 Εντός Θεσσαλονίκης  2
 Χερσαία Ελλάδα  3-4
 Νησιωτική Ελλάδα  4-5
 Δυσπρόσιτες Περιοχές  5
*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών  και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

3. Μεταφορική: Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.(Οι ώρες παράδοσης ορίζονται από την εκάστοτε μεταφορική.  Ενδεικτικά για Θεσσαλονίκη και Αθήνα οι παραδώσεις γίνονται 10:00 πμ – 16:00 μμ κατόπιν συνεννόησης με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά σας). Στις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις η παράδοση μπορεί να χρειαστεί 2-4 ημέρες, ειδικότερα αν πρόκειται για νησιά όπου ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τις κατά τόπους μεταφορικές εταιρείες.

4. Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.

5. Παραλαβή από το πρακτορείο. Με τον τρόπο αυτόν σας δίνετε η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το πρακτορείο της περιοχή σας

Να γνωρίζετε ότι:

Για κάθε προϊόν ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα υπολογίζει τα ακριβή μεταφορικά του προϊόντος.

Χρόνοι αποστολής:

Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. ηλεκτρικά είδη, οικιακά είδη, διακοσμητικά, πίνακες κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, στρώματα ύπνου, τραπέζια, καναπέδες, κρεβάτια, είδη εξωτερικού χώρου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

Συγκεκριμένα:

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας μέσω courier σε όλους τους προορισμούς, (εντός Ελλάδος) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το βάρος και ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού). Να γνωρίζετε: στις απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης. Η εταιρία courier αναλαμβάνει την αποστολή στις απομακρυσμένες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο παραδίδει τα προϊόντα στο ταχυδρομείο της περιοχής και όχι στο τόπο παράδοσης.

Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η εταιρία στέλνει τα προϊόντα μέσω μεταφορικής.

Για αγορές εκτός Ελλάδος: είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρία μας Casa Vogue Theocharidis.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Διαθεσιμότητα προϊόντων2018-01-18T17:13:02+02:00
Διαθεσιμότητα προϊόντων στο www.e-casavogue.com

Διαθέσιμο:

Με βάση την τελευταία ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, το προϊόν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα ή στην αποθήκη μας.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα:

Με βάση την τελευταία ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, απομένουν μόνο λίγα τεμάχια από το προϊόν αυτό (τηρείται σειρά προτεραιότητας)

Με προπαραγγελία – Ημερομηνία Παραλαβής ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ:

Με βάση την τελευταία ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και το σύστημα σας δείχνει κατά προσέγγιση την πιθανή ημερομηνία παραλαβής του.

Κατόπιν παραγγελίας:

Το προϊόν θα αναζητηθεί σε προμηθευτή της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και ο Πελάτης θα λάβει ενημέρωση για την διαθεσιμότητα του προϊόντος εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας του. Σε αυτή την περίπτωση θα ζητηθεί προκαταβολή μέρους του τιμήματος έως και πλήρης εξόφληση αναλόγως της φύσης του αντικειμένου. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προμηθευτή μας, και θα ενημερωθείτε για το χρόνο παράδοσης σύντομα.

Ακύρωση Παραγγελίας & Επιστροφές2019-04-01T17:05:59+02:00

Ακύρωση Παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2310-454520 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει σε διάστημα 24 ωρών από την λήψη της και μόνο εφόσον δεν έχει προηγουμένως αποσταλεί το προϊόν. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2310 454520 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

 • Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;
 • Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
 • Πότε θα παραλάβω κάποιο προϊόν της παραγγελίας μου που ακόμη δε μου έχει σταλεί;
 • Η παραγγελία μου δεν έφθασε ποτέ;
 • Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου.
 • Λείπουν συγκεκριμένα τεμάχια από ένα προϊόν.
 • Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online?

Παρακαλώ καλέστε μας στο 2310 454520  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail info@e-casavogue.com αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ειδικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας (σε ποιο στάδιο βρίσκεται) επισκεφτείτε το Λογαριασμό σας και πατήστε “Εξέλιξη Παραγγελίας”

Επιστροφές

1. Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποφασίσει ότι δεν θέλει το προϊόν έχει το δικαίωμα να το επιστρέψει. Δεκτή γίνεται η επιστροφή προϊόντος που:

• δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία
• δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει τεθεί σε λειτουργία
• δεν πρόκειται για προϊόν που έγινε ΕΙΔΙΚΗ παραγγελία για τον πελάτη.

Ο πελάτης σε περίπτωση υπαναχώρησης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία με δικά του έξοδα και δική του ευθύνη κατά τη μεταφορά. Μετά την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος και κατόπιν τούτου γίνεται η επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η καταβολή των χρημάτων, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα. Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2310454520.
 • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημέρα παραλαβής
 • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
 • το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του
 • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής , Φορτωτική κ.ο.κ)

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς του.

2. Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας ή σε περίπτωση που η ίδια η εταιρία παρέχει απευθείας την εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύουν τα ακόλουθα:

• Η εγγύηση παρέχεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.
• Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη, τιμολόγιο κ.ο.κ) καθώς και τη πλήρη συσκευασία του. Αν πρόκειται για ελάττωμα που διαπιστώθηκε αργότερα από την παράδοση και η συσκευασία δεν υπάρχει ή παραλήφθηκε από τους διανομείς κατά την παράδοση του είδους, δεν απαιτείται η εργοστασιακή συσκευασία του, παρόλ’ αυτά κρίνεται απαραίτητη η καλή συσκευασία από τον πελάτη καθώς ο τελευταίος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του προϊόντος.
• Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται με το μέσο που συστήνει η εταιρία, o πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος ή επισκευασμένου προϊόντος.
• Μετά την επιστροφή του προϊόντος γίνεται έλεγχος του ελαττώματος που αναφέρεται από τον πελάτη και στην συνέχεια επικοινωνία μαζί του για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.
• Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα, πραγματοποιείται επισκευή, ή αντικατάσταση του προϊόντος, διαφορετικά γίνεται ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή του προϊόντος σε εύλογο χρόνο και δεν μπορεί να βρεθεί από την εταιρία άλλο προϊόν αντίστοιχων ή καλύτερων χαρακτηριστικών ή αντίστοιχης αξίας για την αντικατάσταση. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την εταιρία, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA)

Κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον ταχυμεταφορέα ή την μεταφορική εταιρία, ο πελάτης υποχρεούται να ελέγχει εξωτερικά τη συσκευασία του προϊόντος για τυχόν καταστροφές ή αισθητικά ελαττώματα που αποτελούν ενδείξεις καταπόνησης του προϊόντος και να σημειώνει το πρόβλημα στο δελτίο μεταφοράς. Εφόσον υπογράψει την παραλαβή χωρίς κανένα σχόλιο ή παρατήρηση, υποδηλώνει ότι παρέλαβε το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Πάραυτα, σε περίπτωση που εντοπιστεί οποιαδήποτε ελάττωμα, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής:

• Πραγματοποιείται η επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας, για να γίνει η αναλυτική αναφορά του προβλήματος.
• Εφόσον το αρμόδιο τμήμα εγκρίνει την επιστροφή του προϊόντος, γίνεται η αποστολή του από τον πελάτη στην εταιρία και στην συνέχεια ακολουθεί ο απαραίτητος έλεγχος. Εφόσον το προϊόν κριθεί ως ελαττωματικό (δηλαδή δεν οφείλεται σε κακή χρήση του καταναλωτή) γίνεται η επικοινωνία με την επίσημη αντιπροσωπεία. Εφόσον βγει το ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, η εταιρία μας αντικαθιστά το ελαττωματικό προϊόν με ένα καινούριο, εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο, ή άλλο ιδίων χαρακτηριστικών προϊόν κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος από και προς τον πελάτη βαρύνουν την εταιρία.

Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. (Για να δείτε εάν το προϊόν σας έχει εγγύηση κατασκευαστεί ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.e-casavogue.com, βρείτε το προϊόν που αγοράσατε ή που σκοπεύετε να αγοράσετε και δείτε εάν αναγράφετε ότι περιέχει εγγύηση. Είστε υπεύθυνοι πριν από κάθε σας αγορά να βλέπετε εάν το/τα προϊόν/προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε περιέχουν εγγύηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Casa Vogue Theocharidis OE για να σας υποδείξουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με την αντιπροσωπεία του προϊόντος.
Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές σε λευκά είδη, είδη προικός, στρώματα, υποστρώματα όπως και κάθε προϊόν που έχει τροποποιηθεί/πλυθεί/χρησιμοποιηθεί.

Έξοδα μεταφοράς, συναρμολόγησης και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.
Η Casa Vogue Theocharidis OE δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους από τη στιγμή που τα προϊόντα της παραγγελίας δόθηκαν στον μεταφορέα προς παράδοση στο χρήστη. Εάν υπάρξει τέτοιο θέμα επικοινωνήστε μαζί μας για σας υποδείξουμε τα στοιχειά επικοινωνίας της μεταφορικής
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που έχουν παραληφθεί από μεταφορική η courier του πελάτη, θα πρέπει να γυρίσουν και πάλι στην έδρα μας με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος(η μεταφορά επιβαρύνει το πελάτη).

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (1,2) το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις άνω περιπτώσεις (1,2) θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (1,2)τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη αχρησιμοποίητα (as new) και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί επικοινωνία με την Casa Vogue Theocharidis OE . στο 2310 454520 ή μέσο fax 2310 454522 ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού ιστοτόπου.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

– επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
– το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Συγκεκριμένα:

– Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν, στην περίπτωση αυτήν επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εξαιρούνται στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. Επίσης αν ο πελάτης επιστρέψει τα προϊόντα με μη συνεργαζόμενη μεταφορική/courier της εταιρείας τότε τα έξοδα τον επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση(ακόμα και αν είναι ελαττωματικό το προϊόν).
– Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος
– Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 14 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας ο πελάτης το κόστος της μεταφοράς του προϊόντος. Θα σας δοθεί πιστωτικό σημείωμα ή επιστροφή χρημάτων.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η Casa Vogue Theocharidis OE δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
Δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων λόγω αδυναμίας ακύρωσης του καταναλωτικού δανείου, ο καταναλωτής δικαιούται αποκλειστικά να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων. Προϊόν το οποίο έχει πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Casa Vogue Theocharidis OE, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να παραλάβει το/τα δέμα/ματα, τότε η εταιρία Casa Vogue Theocharidis OE έχει το δικαίωμα να επιστρέψει μόνο την αξία του προϊόντος.Tα κόστη μεταφοράς σε κάθε περίπτωση τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Προϋπόθεση, να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία Casa Vogue Theocharidis OE.
Στα προϊόντα προς επιστροφή άνω περιπτώσεις που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως εγγράφως με fax στο 2310 454522, ή τηλεφωνικά στο 2310 454520 ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού τόπου, με θέμα «Αίτηση Επιστροφής Παραγγελίας» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού/όνομα/επίθετο αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την Casa Vogue Theocharidis OE , η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 22 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΚ.551330 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ»

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2310 454520 ή με fax στο 2310 454522 ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού μας τόπου.
Η πολιτική επιστροφών της Casa Vogue Theocharidis OE δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πώς θα παραγγείλω τα προϊόντα που θέλω;2018-01-18T17:18:28+02:00

Από το site μας www.e-casavogue.com μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προιόν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Επιλέγοντας το προϊόν που θέλετε, από οποιοδήποτε σημείο της σελίδα μας μπορείτε να το βάλετε απευθείας στο καλάθι αγορών σας, επιλέγοντας το εικονίδιο “προσθήκη στο καλάθι”. Στην συνέχεια πατώντας “Ολοκλήρωση” στο καλάθι αγορών σας ακολουθήστε τα απλά βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Τέλος, αφού έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας θα σας σταλεί αυτομάτως e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει πως η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί με επιτυχία στα συστήματα της Casa Vogue. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να δείτε ακόμα το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία σας πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας και επιλέγοντας “παρακολούθηση παραγγελίας” στο πάνω μέρος της σελίδας!

Εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά καλώντας στο 2310 454520.

Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 π.μ – 15:30 μ.μ
Τρίτη, Πεμπτη και Παρασκευή: 10:00 π.μ – 14:30 μ.μ & 17:30 μ.μ – 20:30μ.μ

i) Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας εξυπηρετούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Τι είναι το καλάθι αγορών;2018-01-18T17:20:42+02:00

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών συλλέγετε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Μέχρι να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να βάλετε ή να βγάλετε προϊόντα.

Η διαφορά του με το κανονικό καλάθι είναι ότι στο ηλεκτρονικό μπορείτε να τοποθετήσετε προϊόντα που σκοπεύετε να αγοράσετε στο μέλλον και να παραμείνουν εκεί όσο εσείς θέλετε. Για να χρησιμοποιήσετε το καλάθι του www.e-casavogue.com δε χρειάζετε να είσαστε μέλος.

Ωστόσο

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Υπάρχει η δυματότητα να δείτε το καλάθι σας από οποιοδήποτε υπολογιστή. Γίνεται μέλος, κάντε login στο www.e-casavogue.com και προσθέστε προϊόντα στο καλάθι σας. Αυτόματα το καλάθι σώζεται στο λογαριασμό σας, οπότε από οποιοδήποτε υπολογιστή επισκεφτείτε το www.e-casavogue.com (και κάνετε login) θα μπορείτε να δείτε το καλάθι σας, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε προϊόντα και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας

Kαθυστέρηση παραγγελίας2018-01-18T17:29:23+02:00

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε.
 • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
 • Λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία μου
  Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας παρακαλώ καλέστε μας στο 2310 454520, για να σας βρούμε αμέσως λύση.
  – Αν το λάθος είναι δικό μας, αναλαμβάνουμε άμεσα την ευθύνη και θα σας στείλουμε το είδος το συντομότερο χωρίς καμία επιβάρυνση.
  – Αν είναι προϊόν το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στις αποθήκες μας, θα σας ενημερώσουμε για το πότε το περιμένουμε και για το αν θα υπάρξει κάποια πιθανή επιβάρυνση για τη μεταφορά.
  Παρακαλώ καλέστε μας στο 2310 454520, ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email: info@e-casavogue.com .
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;2018-01-18T17:50:56+02:00
Προσωπικά δεδομένα.
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του  www.e-casavogue.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.e-casavogue.com , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημαwww.e-casavogue.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.e-casavogue.com τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-casavogue.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997
Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς.

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-casavogue.com χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα  μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν απλώς προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων χωρίς να είστε μέλος, ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων:
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός ταυτότητας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού επιλέξετε να αγοράσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ, επάγγελμα και διεύθυνση της έδρας της.
Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας2018-01-18T17:54:40+02:00

Ο δικτυακος τόπος www.e-casavogue.com είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της CASA VOGUE THEOCHARIDIS-THEOCHARIDOU O.E.

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Casa Vogue Theocharidis και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Casa Vogue Theocharidis ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Casa Vogue Theocharidis ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.e-casavogue.com ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Casa Vogue Theocharidis ή/και του www.e-casavogue.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.e-casavogue.com και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Casa Vogue Theocharidis δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Βλέπω ένα προϊόν με ασυνήθιστα χαμηλή τιμή2018-01-18T18:01:23+02:00

ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Η πολιτική τιμών των προϊόντων της Casa Vogue είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής τους: καταστήματα, κατάλογοι, internet.

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.

Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.

H Casa Vogue Theocharidis δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.

Casa Vogue Theocharidis δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.e-casavogue.com, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας

Πώς θα γίνω μέλος;2018-01-18T17:31:22+02:00

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Σε όλες τις σελίδες του www.plaisio.gr κάτω από τη μπάρα των προϊόντων υπάρχει το κουμπι ο λογαριασμός μου. Πατήστε το γίνε μέλος

Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους το ενεργό email λογαριασμό σας και τον Κωδικό Πρόσβασης που επιθυμείτε.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Προσοχή: Το email που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι όλη η επικοινωνία μας, θα γίνεται μέσω του email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Τι είναι ο λογαριασμός μου;2018-01-18T17:32:58+02:00

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής νέου μέλους και αυτόματα έχετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο www.e-casavogue.com

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης2018-01-18T17:36:17+02:00

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ PASSWORD

Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης (password) στο χώρο μελών του www.e-casavogue.com, αποφύγετε να κάνετε νέα εγγραφή και πατήστε στο κουμπί Σύνδεση / Εγγραφή (επάνω δεξιά) και έπειτα στο link ΄΄ξεχάσατε τον κωδικό σας΄΄ για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία άμεσα.

 • πληκτρολογήστε στο πεδίο το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, πατήστε συνέχεια και ακολουθήστε τη διαδικασία αλλαγής του password
 • στο email σας θα έρθει ένας προσωρινό password (ισχύει για 24 ώρες).
 • Κάντε login με αυτό το password και αμέσως αλλάξτε το με κάποιο της αρεσκείας σας.

ΚΑΘΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ

Το password που δηλώνετε κατά την εγγραφή είναι κρυπτογραφημένο και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης του για αυτό το λόγο μόνο μέσω της φόρμας ανάκτησης μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση στο χώρο μελών.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΟ PASSWORD ΜΟΥ

Διότι όλες οι συναλλαγές σας με το www.e-casavogue.com συνδέονται με τον συγκεκριμένο λογαριασμό μέλους που έχετε δημιουργήσει.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

Πέραν από τον παραπάνω λόγο, διότι δε θα μπορείτε να έχετε πλέον πρόσβαση στις παλαιότερες παραγγελίες σας, στα στοιχεία του λογαριασμού σας, αλλά και στις μελλοντικές υπηρεσίες που θα προσφέρουμε στα υπάρχοντα μέλη του www.e-casavogue.com

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ;

Αν θυμάστε το email εγγραφής σας, η διαδικασία ανάκτησης νέου password είναι άμεση. Αν δε θυμάστε το email εγγραφής σας προτείνουμε να δοκιμάσετε στη φόρμα ανάκτησης, τους email λογαριασμούς που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Θέλω να αλλάξω το λογαριασμό μου2018-01-18T17:37:28+02:00

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Μέσα από τις σελίδες του λογαριασμού σας μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τον κωδικό πρόσβασης.

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ;

Μπορείτε να αλλάξετε το email σας μέσα από τις σελίδες του λογαριασμού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 1. Θα χρειαστεί να ξανακάνετε login και
 2. Δεν θα πρέπει να υπάρχει μέλος με αυτό το email ή να έχει ξαναχρησιμοποιηθεί το email αυτό στο www.e-casavogue.com
Συχνές Ερωτήσεις2017-12-09T18:18:31+02:00

Τίτλος

Go to Top