Τιμές Προϊόντων – Μεταβολές

Καθημερινά γίνεται ενημέρωση των τιμών των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κοινού. Οι αλλαγές των τιμών δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί.

Η Casa Vogue ακολουθεί την ίδια πολιτική τιμολόγησης, τόσο στα Καταστήματα όσο και στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα αυτής. Η αναγραφή των στοιχείων, χαρακτηριστικών και τιμών των προϊόντων, που παρατίθεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής και πλήρης. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών ή παρανόμων παρεμβάσεων τρίτων (hackers), με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν προϊόντα με ασυνήθιστα χαμηλές ή υψηλές τιμές. Για το λόγο αυτό, εάν παρατηρήσετε προϊόν με τέτοια τιμή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προτού προβείτε στην παραγγελία του.

Η Casa Vogue δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη σε στοιχεία, χαρακτηριστικά και τιμές των προϊόντων, που προκύπτουν από απρόβλεπτα τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες, που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ