Ό,τι είδος και αν αγοράσετε, θέλουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για παραγγελίες με συνολική αξία άνω των 300ευρώ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-casavogue.com της εταιρίας Casa Vogue Theocharidis Ο.Ε χρησιμοποιεί πέντε τρόπους αποστολής:

1.Παραλαβή από το κατάστημα. Στο πρώτο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στο Μέρος παράδοσης το “Παραλαβή από το κατάστημα”. Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στις αποθήκες μας και θα είναι δεσμευμένη σε εσάς για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως και θα ενημερώνεστε μέσω e-mail. Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μέχρι τις 11.00 πμ, θα βρίσκεται στο κατάστημά μας εντός μίας ή δύο εργάσιμων ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας με μηδενικά (0 €) έξοδα. Μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας για να περάσετε να την παραλάβετε. Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικό σας μεταφορικό μέσο.
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας γίνεται έγκαιρα 2 μέρες πριν, ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή από τα κεντρικά μας γραφεία την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.
(Λειτουργούμε τις ημέρες και ώρες:  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 10:00-14:30 & 17:30-20:30  και Δευτέρα και Τετάρτη: 10:00-15:30 εκτός Σαββάτου)

2.Courier: Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο (ελάχιστα μεταφορικά 3 ευρώ). Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για παραγγελίες με συνολική αξία άνω των 300ευρώ.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται Δευτέρα-Παρασκευή από ώρα 10.00 πμ έως ώρα 18.00. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, έχετε τη δυνατότητα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας να επιλέξετε ραντεβού με την εταιρία ταχυμεταφορών με επιπλέον επιβάρυνση. Τα διαστήματα των ραντεβού είναι 10:00πμ-1:00μμ, 1:00μμ-4:00μμ και 4:00μμ-6:00μμ.Οι παραγγελίες, που καταχωρούνται μέχρι την 12.00 ώρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, επεξεργάζονται από την Εταιρία την ίδια ημέρα και εν συνεχεία παραδίδονται αυθημερόν στις εταιρίες Ταχυμεταφορών/Μεταφορικές. Οι παραγγελίες, που καταχωρούνται την Παρασκευή μετά την 12:00 ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται και αποστέλλονται τη Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).
Έξοδα Αποστολής για Παραγγελίες
Μικρό Δέμα Μεσαίο Δέμα Μεγάλο Δέμα
 Εντός Θεσσαλονίκης  2,50 €  4,50 €  7,50 €
 Υπόλοιπη Ελλάδα 2,50 € 4,50 € 7,50 €
Αν το δέμα είναι μεγαλύτερο από 6 κιλά (πολύ μεγάλο δέμα), τότε το κόστος μεταφορικών του διαμορφώνεται ώς εξής:
– Νομός Θεσσαλονίκης και Αττικής στα 14,50ευρώ.
-Υπόλοιπη Ελλάδα στα 20,00ευρώ.
Εάν η συνολική αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των 300€ και το βάρος είναι μικρότερο από 6kg, τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν (ισχύει μόνο για νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης).
*Η Εταιρία υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάσει συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. Μικρό δέμα (έως 2 κιλά ή όγκο 4,92), Μεσαίο δέμα (2-4 κιλά ή όγκο 8,82), Μεγάλο δέμα (4-6 κιλά ή όγκο +8,82).
*Τα δέματα παραδίδονται επί πεζοδρομίου και όχι σε όροφο. Τα δέματα που αφορούν παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης παραδίδονται με μεταφορική εταιρία.

Εκτιμώμενος χρόνος Παράδοσης

  Εργάσιμες Ημέρες
 Εντός Θεσσαλονίκης  2
 Χερσαία Ελλάδα  3-4
 Νησιωτική Ελλάδα  4-5
 Δυσπρόσιτες Περιοχές  5
*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών  και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

3. Μεταφορική: Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.(Οι ώρες παράδοσης ορίζονται από την εκάστοτε μεταφορική.  Ενδεικτικά για Θεσσαλονίκη και Αθήνα οι παραδώσεις γίνονται 10:00 πμ – 16:00 μμ κατόπιν συνεννόησης με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά σας). Στις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις η παράδοση μπορεί να χρειαστεί 2-4 ημέρες, ειδικότερα αν πρόκειται για νησιά όπου ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τις κατά τόπους μεταφορικές εταιρείες.

4. Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.

5. Παραλαβή από το πρακτορείο. Με τον τρόπο αυτόν σας δίνετε η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το πρακτορείο της περιοχή σας

Να γνωρίζετε ότι:

Για κάθε προϊόν ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα υπολογίζει τα ακριβή μεταφορικά του προϊόντος.

Χρόνοι αποστολής:

Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. ηλεκτρικά είδη, οικιακά είδη, διακοσμητικά, πίνακες κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, στρώματα ύπνου, τραπέζια, καναπέδες, κρεβάτια, είδη εξωτερικού χώρου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

Συγκεκριμένα:

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας μέσω courier σε όλους τους προορισμούς, (εντός Ελλάδος) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το βάρος και ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού). Να γνωρίζετε: στις απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης. Η εταιρία courier αναλαμβάνει την αποστολή στις απομακρυσμένες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο παραδίδει τα προϊόντα στο ταχυδρομείο της περιοχής και όχι στο τόπο παράδοσης.

Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η εταιρία στέλνει τα προϊόντα μέσω μεταφορικής.

Για αγορές εκτός Ελλάδος: είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρία μας Casa Vogue Theocharidis.